Leuven in Last

//Leuven in Last

Leuven in Last

Gisteren moest ik in Leuven zijn, de stad waar ik vroeger vaak en graag kwam. Na afloop ging ik ‘op café’ met een vriend die in de stad woont. Daar het studentencafé slechts een paar honderd meter verwijderd was, besloot ik te voet te gaan. Ondanks de korte afstand kwam ik veel aantrekkelijke mannen tegen. Plots besefte ik weer waarom ik zo van Leuven houd. In het trendy eetcafé wakkerde dat gevoel alleen maar meer aan. Ik had moeite om mij op mijn gesprekspartner te concentreren. We besloten eten te bestellen, hetgeen aan de bar diende te gebeuren. Mijn favoriete ´ballekes in tomatensaus’ was dagmenu; de keuze was dus rap gemaakt. Terwijl de barvrouw onze culinaire wensen noteerde, dwaalden mijn ogen opnieuw af richting het appetijtelijk clièntele. Toen de serveerster vroeg: « wilt u daar brood of nachos bij? » was ik zo afgeleid dat ik per ongeluk antwoordde:  « ja, doet u er maar machos bij. »

2017-10-01T19:06:51+01:00septembre 29th, 2017|Nieuws|