Lockdown Day 85: Opgehitst

/, Boni, Corona, Nieuws, Vrienden/Lockdown Day 85: Opgehitst

Lockdown Day 85: Opgehitst

Boni heeft een nieuw vriendinnetje. Ze heet Pacha, de beige-witte Jack Russell van mijn Russische buurvrouw. Als ze elkaar tegenkomen in de hall of op straat voor ons gebouw wordt er uitgebreid gesnuffeld en geknuffeld. Pacha is een stuk jonger (sugarteefje..) dan Boni en altijd goedgezind. Ook de baasjes genieten dit prille hondengeluk. De relatie is niet seksueel van aard (van de hondjes, bedoel ik) – Boni is trouwens gecastreerd –  maar eerder een platonische broer-zusrelatie. Tot gisteravond.

We stapten tegelijkertijd de lift uit (er zijn 2 liften), alsof het zo had moeten zijn. Terwijl onze amoureuze vierpoters elkaar omstandig aflebberden, vroeg ik buurvrouw Irina naar de bestemming van hun wandeling. Die bleek dezelfde te zijn als de onze: Ciutadellapark. In luttele seconden kwamen we overeen om samen op te trekken, 12 poten zijn immers gezelliger dan 6. Irina was bezorgd over Pacha, die blijkbaar loops was, en trachtte daarom contact met andere honden zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Dat kwam Boni natuurlijk goed uit want hij wilde zijn zusje, loops of niet, graag voor zichzelf hebben.

In het park aangekomen mochten de hondjes ‘los’ en kon de 1,5 meterregel voor Pacha niet langer worden toegepast. ‘Ciutadella’ wemelde van honden die ravotten in het lentegras. Daar waren ook hitsige, niet-‘geholpen’ hot-dogs bij die met minder nobele motieven – de natuur blijft de natuur – Pacha ‘benaderden’. Nu ja, benaderden.. zeg maar gerust besprongen; het was echt bij de beesten af! Of het nou macho-kopieergedrag was of geheugenverlies.. Boni ‘vergat’ dat hij gecastreerd is en begon ook op de arme Pacha te rijden! Echter, bij gebrek aan ervaring en seksuele voorlichting, van de verkeerde kant! Met een rood hoofd trok ik Boni van zijn vriendinnetje af, al was het maar om grapjes over hondjes die op hun baasje lijken voor te zijn.

PS.: wegens de schokkende beelden 🔞 is gekozen voor een neutrale archieffoto en is de naam van de Jack Russell gefingeerd.

 

2020-06-06T20:46:53+01:00juin 6th, 2020|Barcelona, Boni, Corona, Nieuws, Vrienden|