Paseo

Paseo

Tijdens onze wandeling op de Paseo Maritimo in Sitges word ik plots staande gehouden door een shirtless jongeman op rollerblades. Gespierd, bezweet en ontzettend mooi. Ik begin ook te transpireren, maar niet van het rolschaatsen.

Blijkbaar houdt de hunk van Franse Bulldogs; hij vraagt of hij mijn hond mag aaien. Hoewel jaloers stem ik toe. Terwijl mijn viervoeter een intense massage krijgt, kijkt de jongen mij recht in de ogen en vraagt: « what’s his name?» Ik ga bijna van mijn stokje en stamel: «Boner». De skater fronst zijn wenkbrauwen; met vuurrood hoofd corrigeer ik mijn verspreking: «sorry, Boni.. his name is Boni!».

De boulevard roept en de adonis staat weer op zijn skates. “Bye, Boni and Boner”, roept hij en zoeft weg, ons beide dromerig achterlatend.

2020-09-06T11:05:50+02:00septembre 6th, 2020|Boni, Nieuws, Sitges|