Day 8: CoronaBlog 16 (quotes)

/, Corona, Nieuws/Day 8: CoronaBlog 16 (quotes)

Day 8: CoronaBlog 16 (quotes)

We zijn nu ruim een week in lock-down en vandaag werd bekend dat dit met minstens twee weken verlengd zal worden. In Spanje moet men dus in elk geval tot 11 april binnenblijven. Dat doen wij natuurlijk graag; het is voor een goed doel, namelijk het aantal besmettingen kenteren zodat duizenden levens, met name die van ouderen en zieken, gespaard kunnen worden.

Het is zondag, een rustdag met amper avonturen en anekdotes. Daarom deze keer geen echte CoronaBlog, maar wel – we hebben immers tijd – een compilatie van wat jullie de afgelopen week – lock-down week 1 – de leukste quotes vonden (op basis van het aantal likes op Facebook).

In de komende week verschijnen weer volop Blogs en zien we hopelijk een kentering qua besmettingen en dodelijke slachtoffers in Spanje en de rest van de wereld. Tot die tijd is het van belang elkaar hier samen door te slepen. Wat mij betreft is humor daarbij essentieel.

 

2020-03-22T22:47:32+02:00mars 22nd, 2020|Barcelona, Corona, Nieuws|