Trilfunctie

Trilfunctie

Een goede vriendin uit Nederland zoekt contact via Facetime. Haar liefdesleven zit al een tijdje in het slop – haar man heeft blijkbaar ook een ‘lock-down’ – maar daar heeft ze iets op gevonden. Opgewonden vertelt ze dat ze een vibrator heeft gekocht en dat móest ze met me delen, « want met jou kun je over die dingen praten ». Aangezien zij ook Parkinson heeft, is de eerste grap gauw gemaakt: « ach meid, dat heb jij toch niet nodig, dat gaat bij ons vanzelf! » Ze schatert; aan ons is (galgen)humor goed besteed.

«Effe serieus» zegt ze, «volgens de verkoopster is het de beste vibrator op de markt met de laatste snufjes. «En?» vraag ik nieuwsgierig, «heb je ‘hem’ al uitgeprobeerd?» «Nog niet», antwoordt mijn vriendin – die niet echt technisch is aangelegd – «ik durf niet goed». «Hoezo?» zeg ik verbaasd, «doe het als je man naar z’n werk is, dan komt hij het toch niet te weten?» «Hij niet», vervolgt ze, «maar de buren wel. Dat ding heeft bluetooth en ik ben bang dat iedereen in de buurt het kan zien als ik eehh..’online ga’». Nu is het mijn beurt om in lachen uit te barsten en kan nog net uitproesten: «dan moet je geen toegang geven tot jouw hotspot!».

2020-11-27T15:57:06+01:00novembre 27th, 2020|Corona, De ouwe doos, Nederland, Nieuws, Parkinson, Vrienden|