Dogbuddy

//Dogbuddy

Dogbuddy

2 (1)

Omdat we dit weekend verhuizen, gaat Boni een paar dagen ‘uit logeren’. Op Dogbuddy.es wordt een dogsitter gezocht. De keus valt op een Noorse studente die punctueel (wat hier zeldzaam is) is en haar bijbaan uiterst serieus neemt. Tijdens het voorgesprek (!) maakt ze kennis met mijn hond en vraagt mij honderduit. We worden goedgekeurd; Boni verkast, met mand en (b)al, naar haar studentenflat. Gedurende de dag ontvang ik permanent rapportage: Over waar gewandeld wordt tot wanneer hij eet, foto’s en video’s incluis. Voor 15 euro per etmaal krijg ik veel waar voor mijn geld! Maar dat is niet alles: net voor middernacht krijg ik nog een Whatsapp met een uitgebreide evaluatie van de dag. Dankzij haar slotzin val ik gerust en grinnikend in slaap: « Have a good night, from Bino and I. »
13 mei, Barcelona

2018-11-14T21:08:44+01:00mai 13th, 2017|Nieuws|